Voor Partners: Het Begrijpen Van Erectiestoornissen.

Hoe ED kan een Muur Tussen de Partners in en buiten de Slaapkamer.

Voor Partners: Het Begrijpen Van Erectiestoornissen.

Voor veel echtparen of partners, de bespreking van seks kunnen voelen taboe. Helaas, of het bespreken van wat genoegens uw partner of wat niet werkt in de slaapkamer, het vermijden van de discussie is een gemeenschappelijke route te nemen. Er zijn een aantal complicaties die kunnen remmen leuk seksuele activiteit; als uw partner last heeft van erectiestoornissen, er zijn veel stappen die u kunt nemen om hem te helpen, en u, het overwinnen van de hindernis.

Open Communicatie is de Sleutel. Het goede nieuws is dat het niet te laten ontsporen. Erectiele disfunctie is zeer gebruikelijk, nog versterkt door de leeftijd, gezondheidstoestand, of stress. Het overwinnen van ED kan ingewikkeld zijn, maar constant open communicatie is één van de belangrijkste stappen.

Het Bespreken Van Erectiele Disfunctie. Dit is wellicht één van de moeilijkste gesprekken die je ooit zult hebben. Vanaf dag één, mannen leren om trots te zijn op hun dapperheid. De maatschappij schijnbaar beloningen potente mannen. Als ze niet kunnen presteren ze bezorgd zijn en het moeilijk vinden om te bespreken. De angst van niet aangenaam in de ogen van hun partner kan overweldigend zijn. Bespreek het hoe dan ook. U nodig hebt om te begrijpen de reden waarom uw man niet kan uitvoeren. Als na het gesprek vanuit een emotioneel standpunt is te gevoelig, misschien bespreken vanuit een medisch perspectief. Jezelf informeren over de tekenen en symptomen van erectiestoornissen. Hoge bloeddruk, diabetes, prostaat problemen, en bepaalde medicijnen kunnen allemaal factoren ED. Moedig uw man om een algemene health check-up en hem te steunen.

Praten Over Andere Manieren om Plezier te Hebben. Gewoon omdat er problemen zijn, het doet niets af van uw behoefte aan intimiteit. Knuffelen, genieten van hobby ' s samen, tijd met elkaar doorbrengen, zijn allemaal manieren om te voldoen aan uw behoeften. Het nemen van seks uit de tabel kan het verminderen van de druk die hij voelt om te presteren. U kunt ook overschakelen dingen in de slaapkamer kan reignite passie en leiden tot opwinding. Het belangrijkste is om plezier te hebben met uw partner, experiment, en niet eisen.

Heb Geduld met Je Man. Of de bron van uw partner erectiele disfunctie is een fysieke of emotionele, een oplossing kost tijd. Het tonen van geduld is cruciaal zijn voor zijn fysieke en emotionele welzijn. Mannen over het algemeen niet vragen om ondersteuning, maar hij heeft het nodig, vooral wanneer hij aan het worstelen.

Ga naar De Dokter met Hem. Jullie zijn een betrouwbare partner, zijn vertrouweling, en vaak zijn stem. Hij heeft je emotionele ondersteuning en het kan nodig zijn dat u om vragen te stellen. Je zou kunnen bieden belangrijke inzichten zijn arts. Als hij je nodig heeft, er voor hem te zijn.

Moedig Hem Aan. Meer dan wat dan ook, moedig hem aan om te zoeken naar antwoorden, om te praten over zijn gevoelens en behoeften, vragen hoe je je voelt, en hulp te zoeken. Mannen hebben de neiging om worden arts-vermijdend', dus het is van belang dat hij heeft uw steun. U zou zelfs vinden dat door deze ervaring te bundelen versterkt je relatie, op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.