Hoeveel Levitra kan u nemen?

Levitra tabletten bevatten een actief bestanddeel genaamd vardenafil. Elke tablet bevat 10 mg of 20 mg vardenafil.

Hoeveel Levitra kan u nemen?

Levitra wordt voorgeschreven in verschillende doseringen. De dosis die u voorgeschreven is, hangt af van uw medische geschiedenis. De meeste mannen kunnen de standaard dosering van 10 mg, maar patiƫnten die last hebben van bepaalde leverproblemen of andere gezondheidsproblemen stellen de lagere doseringen voor.

Welke dosering u kunt nemen, kan ook afhangen van andere medicijnen die u gebruikt, dus het is belangrijk dat u de medicijnen vermeldt die u momenteel aan uw arts heeft.

2,5 mg en 5 mg tabletten - kan geschikt zijn voor mannen die de hogere dosering niet kunnen nemen door een medische aandoening.

10 mg tabletten - standaard dosering, aanbevolen bij het innemen van Levitra voor het eerst.

20 mg tabletten - voorgeschreven aan mannen die vinden dat de dosis 10 mg niet genoeg is.

Welke dosering het beste bij u hangt, hangt niet alleen af van uw algemene gezondheid, maar hangt ook af van hoe effectief het medicijn voor u is. Net als bij veel andere vormen van medicatie werken erectiele dysfunctiestoffen zoals Levitra niet zo goed voor iedereen. Sommige mannen vinden een 10mg zeer effectief, terwijl anderen de 20mg dosis moeten nemen om een erectie te krijgen die hard genoeg is voor seks.

Hoewel het aanbevolen wordt om eerst de 10 mg dosis te proberen, kan uw arts uw dosering later verhogen of verlagen. Dit hangt af of u blij bent met het effect van de medicatie of niet.