Eet Deze Voedingsmiddelen te Verbeteren en Uw Erectie.

Iedere man wil een kater in de zak, maar het is niet altijd eenvoudig te realiseren.

Eet Deze Voedingsmiddelen te Verbeteren en Uw Erectie.

Als u bezorgd over uw seksuele prestaties (en wie doet dat niet?) er zijn specifieke voedingsmiddelen die je moet eten. Dat klopt, de wetenschap heeft bewezen dat er daadwerkelijk specifieke voedingsmiddelen die kunnen helpen mannen het verkrijgen van sterkere erecties. Wat zijn deze super-voedingsmiddelen? Lees verder om te zien wat je in moet vullen op je bord.

Harvard en de Universiteit van East Anglia, een studie uitgevoerd over een periode van 30 jaar tijd op zoek naar erectie-gebouw voedingsmiddelen. Wat hebben ze gevonden? Mannen die aten de volgende voedingsmiddelen werden 21% minder kans op het ontwikkelen van erectiestoornissen:

  • Citrusvruchten zoals sinaasappelen en ananas
  • Bessen, zoals aardbeien en bosbessen
  • Appels
  • Peren

Naast deze vruchten, de studie toont ook aan dat een standaard glas rode wijn kunt uw erecties een boost. Hoeveel sinaasappels en bessen moet je eten om een verschil zien in je mannelijkheid? Het onderzoek wijst uit dat het toevoegen van slechts een paar keer per week. Bananen kunnen helpen je seksleven. Afzonderlijke studies hebben ook aangetoond bananen kunnen helpen mannen te bereiken van een nieuw niveau in bed. Wat is er zo bijzonder aan bananen? Ze hebben kalium en dat is goed voor uw hart en wordt uw bloed verhuizen naar alle delen van je lichaam – met inbegrip van uw penis. De moraal van het verhaal is hier om meer fruit te eten. Verschillende studies hebben aangetoond dat de seksuele macht van de vruchten. Probeer het toevoegen van een gedeelte van de vruchten aan één maaltijd per dag te helpen bij het verbeteren van je seksleven.

Als je nu al te maken met erectiestoornissen, fruit te eten waarschijnlijk niet het opslaan van uw seksleven. Hoewel het een stap in de richting van een gezond dieet, moet u uw arts raadplegen voor een meer permanente oplossing, zoals een ED-medicatie zoals Cialis.